Home » Shows » Veluws verband 2019

Veluws Verband 2019

 

Beste leden van het Veluws Verband.

 

Hierbij ontvangen jullie het vraagprogramma voor de Kampioenkeuring Veluws Verband 2019. Deze zal plaatsvinden op 5 oktober 2019 bij de Nijesteen, aan de IJsseldijk te Veessen. De vereniging van Heerde is opnieuw onze gastheer.

Als we hetzelfde weer mogen hebben dan vorig jaar dan kunt u volop genieten van deze prachtige omgeving! De bypasses van de IJssel zijn klaar, alle groen is aangelegd, de (fiets)dijken zijn klaar, kortom: het is volop genieten in deze regio. Ook de regio-markt zal deze dag weer aanwezig zijn.

Afgelopen jaar waren er gelukkig geen landelijke ziektes bij de diergroepen waar-door alle tentoonstellingen gehouden konden worden. Ik heb ook geconstateerd dat er bij meerdere tentoonstellingen meer dieren waren ingeschreven dan voorgaande jaren. Zou de terugloop gestopt zijn en dat we weer een opwaardse lijn te pakken hebben? Laten we hopen!

De kampioenkeuring van het Veluws Verband is een activiteit waar we veel van elkaar kunnen leren, elkaar kunnen helpen en met elkaar kunnen praten/discussiëren over onze liefhebberij.

Ik hoop dat u allen een heel goed fokseizoen hebt gehad en dat u met uw vereniging 25 hele mooie dieren gaat inzenden.

Laten we met z'n allen er iets moois van maken op 5 oktober 2019.

 

 

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van het Veluws Verband.

Wim Lindeboom,

 

Vraagprogramma 2019
PDF – 1.0 MB 21 downloads
INSCHRIJFFORMULIER KAMPIOENS 2019
Word – 17.2 KB 8 downloads
INSCHRIJFFORMULIER VRIJE KAMPIOENS 2019
Word – 16.4 KB 10 downloads