Beste Fokkers en Foksters van Kleindieren.

Voor u ligt het vraagprogramma van de Jongdierendag 2023. Deze zal gehouden worden op zaterdag 26 Augustus bij de u wel bekende Molen aan de Molenweg te Nunspeet. Het lijkt er nog niet op dat dit jaar Hoenders en Siervogels geshowd mogen worden, maar misschien komt er toch groen licht voor de Jongdierendag. We mogen de moed niet verliezen!
We hebben een mooie plek voor de Jongdierendag zo bij de Molen, daar zijn we altijd welkom. Hartelijk dank hiervoor. De Molen is vorig jaar geheel vernieuwd en er is daar veel te zien.
Het bestuur heeft weer een aantal keurmeesters bereid gevonden om deze dag onze dieren te beoordelen, en van een mooi predikaat zal voorzien. Dit jaar zullen ook de Sierduiven van de verenigingen Sport Veredelt Oldebroek en HKSV Kampen meedoen samen met de Sierduiven van Ons Ideaal Nunspeet.

Dus Fokkers, stuur een aantal dieren in voor de Jongdierendag zodat het een mooie dag mag worden. Het bestuur heeft weer een mooi prijzenpakket gemaakt zodat er voor iedereen wel wat is.
Het bestuur doet er alles aan om er een mooie dag van te maken. Dus Fokkers, geef je dieren op voor de Jongdierendag 2023.

 

Namens het Bestuur.

Jannes van den Hoorn.

 

 

Catalogus JDD
RTF bestand – 106,5 KB 118 downloads