Catalogus Veluwemeershow
Word – 338,0 KB 294 downloads

Beste Sportvrienden,

 

Na een jaar van Corona waarin we geen Veluwemeershow hebben kunnen organiseren, wil het bestuur van Ons Ideaal weer een show organiseren en wel in Februari 2023.

Zoals we vele jaren gewend zijn in het Tuincentrum van Groenrijk aan de Waterweg te Nunspeet. Waar we ook dit jaar weer welkom worden geheten door de eigenaren en waar we een fijne plek hebben voor onze dieren en waar het ook voor de Fokkers een fijne plek is om te verkeren.
Ook dit jaar worden we nog steeds getroffen door het virus onder het Pluimvee, misschien moet het Bestuur later toch besluiten geen Pluimvee toe te laten vanwege het Tentoonstellingsverbod. Voor de overige diergroepen worden wel alleen mannelijke dieren gevraagd, alleen voor de diergroep cavia’s mogen ook Vrouwelijke dieren ingeschreven worden.
Er zijn weer kundige keurmeesters aangetrokken om uw dieren zorgvuldig van een predicaat te voorzien. Dit jaar is er een nieuw onderwerp aan de keuringsdag toegevoegd, te weten een Eierkeuring die open staat voor alle inzenders speciaal voor fokkers van Hoenders. Het bestuur hoopt dat er vele eieren worden aangeboden.
De witte dieren zullen op houtkrullen worden gehuisvest.

Het bestuur hoopt dat jullie weer een aantal dieren willen inschrijven