Over Onsideaal.net

Ons Ideaal is opgericht 1 januari 1944 en is er voor de de liefhebbers van Hoenders, Dwerghoenders, Sier- en Watervogels, Sierduiven, Konijnen, Cavia’s en Kleine Knagers in Nunspeet e.o..

Momenteel zijn er 60 fokkers, van de 156 leden, die naast onze jaarlijks terugkerende tentoonstellingen ook insturen naar andere landelijke tentoonstellingen. Onze jaarlijks terugkerende tentoonstellingen zijn de Rammen-, Beren en Hanen Show, Jongdierendag en de Sportlustshow.(voor verdere info kijk op de site.

 

Naast de shows zijn er ook jaarlijks ongeveer 5 ledenvergaderingen, waaronder 1 jaarvergadering in Februari. Hier worden alle lopende zaken besproken en andere nieuwtjes. Om alle leden en donateurs van verdere informatie te voorzien ontvangen ze 4 keer per jaar het clubblad ¨Sportkontakt¨. In dit clubblad staan verschillende artikelen die met onze liefhebberij te maken hebben alsmede diverse puzzels waar leuke prijzen mee te winnen zijn. Leden en donateurs die een leuk artikeltje hebben krijgen de mogelijkheid om dit te plaatsen in ons clubblad of op de website.

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn dan kunt u altijd een mail naar een van ons sturen.

Het bestuur van ONS IDEAAL – NUNSPEET eo

.