Midden Veluwe show

 

Grote winnaar: Mariyano Ivanov

Mooiste Konijn met een Satijn Ivoor.

Mooiste konijn op 1 na met een Alaska. 

verdere info volgt

 

IJsselvliedtshow 2021.

 

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 September werd de 30e IJsselvliedtshow georganiseerd door de Vereniging Nut en Sport Wezep E.O. Een Open Tentoonstelling met dit jaar 761 dieren, precies 100 dieren meer dan vorig jaar. De leden van KDS Ons Ideaal waren goed vertegenwoordigd. Er deden 7 inzenders mee, met 34 dieren in 3 diergroepen. Bij de Dwerghoenders, was het Dhr. R. van den Hoorn met zijn Leghornkrielen NL Type in Zwart en Chocolade. 5x ZG en een G. Combinatie Kluin deed mee met Cochin Krielen en Chabo’s. Bij de Witte Cochinkrielen waren de predicaten 2x een F en 2x een ZG, Bij de Chabo’s wit-zwart staart waren de predicaten 2x ZG.

In de diergroep konijnen waren er meer inzenders. Dhr. M. Bos behaalde met zijn Vlaamse Reuzen in de kleur Konijngrijs een ZG en de kleur Chinchilla een F en een ZG. Dhr. G.J. Assié behaalde met zijn Vlaamse Reuzen in Konijngrijs een F en een ZG. Dhr. M. Ivanov had 3 dieren ingezonden. Een Alaska behaalde een ZG, een Satijn Ivoor een F en de Blauwe Holicer behaalde ook een F. Dhr. Rijk Bos had maar liefst 6 Alaska’s ingezonden en behaalde daar 2x een G, 3 x een ZG en een F. Daarbij had Dhr. Rijk Bos de Mooiste Alaska. Dhr. G.J. van de Brake behaalde met zijn Kleurdwergen in de kleur Chinchilla 2x een ZG.

In de diergroep cavia’s maar 1 inzender van KDS Ons Ideaal. Comb Kluin behaalde met Gladhaar Zwart, 2x een F en 1x een ZG, en met Engels Gekruind Zwart, 2x een ZG en een F.

Het was een gezellige show, met veel mooie dieren.

 

Sportgroeten,

Patricia Kluin